Septima Ruteberegning

Lynhurtig ruteberegning fra A til B

Septima Rute er en ruteberegningsservice, der kan beregne den hurtigste rute mellem to adresser eller koordinater. Septima ruteservice kan integreres i dine egne systemer for eksempel WebGIS og på hjemmesider.

Karakteristika ved servicen:
  1. Septimas ruteservice er lynhurtig. Den er baseret på OSRM (Open Source Routing Machine), som kan foretage ruteberegninger på brøkdele af et sekund.

  2. Servicen anvender Open Street Map, som er frit og gratis at benytte. Du kan selv være med til at gøre Open Street Map bedre ved at være bidragsyder.

  3. Open Street Map indeholder flere stier / cykelstier end noget andet rutenet i Danmark. Dansk Cyklist Forbund har mange frivillige Cykelentusiaster, der tilføjer og vedligeholder cykelstier i netværket.

  4. Omlægninger af veje, svingrestriktioner med videre kommer oftest med i Open Street Map langt tidligere end i andre netværk til ruteberegning.

  5. Septimas ruteservices kan kombineres med mange forskellige kortværk - herunder kort baseret på Open Street Map og kort fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

  6. Ruteservicen kan let integreres i forskellige kortvisningsteknologier som Open Layers og Leaflet.

  7. Septimas ruteservice kan integreres i egne løsninger - herunder WebGIS løsninger samt de gratis opens source komponenter “Vis Kort” og “Vis Stedet”, der findes på softwarebørsen.

  8. Ruteservicen kan let tilpasses specielle behov - kontakt os, hvis du har behov for profiler, der vægter ruten på en anden måde - for eksempel lastbiler, gårute, cykelrute, “smukkeste” rute, “tvangsruter” etc.

Septima tilbyder moduler til Spatial Suite og QGIS, der gør det let at komme i gang med at anvende servicen. Har du ønsker til integration i andre systemer, kan du kontakte os.

Septima Ruteservice