Septima Map

Gratis kort til din hjemmeside

Konfigurér dit kort

Konfigurér dit kort

Guide: Konfiguration trin-for-trin

Vis
 1. Tekst: Adresse og navn

  a. Angiv den adresse du vil vise i kortet, dvs. hvor markøren skal stå.

  b. Angiv eventuelt et navn som skal vises sammen med adressen når brugeren klikker på markøren i kortet. Det kan fx være dit navn eller navnet på din virksomhed.

 2. Zoom-niveau

  Vælg hvilket zoom-niveau dit kort skal have. Prøv dig frem.

 3. Udseende

  a. Vælg farve på markøren i kortet.

  b. Vælg mellem tre korttyper: Standard kort i farver, luftfoto eller kort i gråtoner

 4. Størrelse

  Vælg responsivt eller fast størrelse. Responsivt betyder, at kortet netop udfylder dén plads der er afsat på hjemmesiden. Det kan give et godt look når siden skal vises både på smartphone, tablet og pc. Véd du at kortet skal have en fast størrelse vælger du dette, og angiver højde og bredde i pixels.

 5. Kopiér HTML-koden

  Kopiér HTML-koden som er blevet genereret i feltet.

 6. Indsæt HTML-koden på din hjemmeside

  Sæt koden ind på din hjemmeside.

Forhåndsvisning

Klik på markøren for at få vist navn og adresse

Kode til din hjemmeside

Du har kopieret koden
Du kunne ikke kopiere koden
Kopiér

Om Septima Map

Septima Map er en komponent til at vise adresser på et kort. Komponenten kan let integreres i forskellige CMS og html-baserede løsninger. Vi anvender de officielle danske adresser, der opdateres flere gange i timen.

Kortene er de officielle danske kort, der produceres af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Kortene indeholder ikke reklamer for dine konkurrenter eller uønskede interessepunkter - det er din adresse, der er i centrum.

Vi understøtter integration i alle hjemmesider og CMS.

Vilkår for anvendelse

Vis

Læs venligst disse vilkår og betingelser ("Vilkårene") omhyggeligt, før du gør brug af Septima Map.

 • Ejendomsret

  Septima Map ejes af Septima P/S, CVR-nummer: 34 900 841 (herefter benævnt Septima), et selskab, der er registreret i henhold til dansk lov med hovedkvarter i København, Danmark. Septima Map er Septimas ejendom, som bruger opnår du således udelukkende en brugsret.

 • Licens

  Brugere kan anvende Septima Map uden beregning og der er ingen begrænsninger på antallet af kortvisninger. Brugeren må ikke modificere Septima Map. Brugeren skal bibeholde copyright-link til Septima og SDFI i kortet. Septima Map må anvendes til private, offentlige eller kommercielle formål. Septima kan ikke drages til ansvar for brugen af Septima Map, og Septima hæfter i intet tilfælde for direkte eller indirekte drifts- eller avancetab. Kortgrundlaget i Septima Map er underlagt en licens fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI): Vilkår og betingelser for Dataforsyningen.

 • Gyldighedsperiode

  Brugeren opnår et tidsubegrænset anvendelsesret der ikke kan opsiges af Septima.

 • GDPR og personhenførbare data

  Septima fører log over kortvisningskald herunder ip-nummer, tid og request. Oplysningerne anvendes jvf. vores politikker for persondataoplysninger.

 • Oppetider

  Septima stiller ingen garanti for visningshastigheder eller oppetid. Septima kan ikke stilles til ansvar for mangler eller manglende vedligeholde af Septima Map

 • Support

  Support kan rekvireres efter medgået tid til kr. 1.500 pr time. Brugere kan tilmelde sig Septima Map-mailinglisten og vil efterfølgende modtage information vedr. drift, servicevinduer og ny funktionalitet. Det er ikke et krav for anvendelsen, at du som bruger er tilmeldt mailinglisten.

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig Septima Maps mailingliste, og modtage information vedr. drift, servicevinduer og ny funktionalitet.

Har du brug for mere?

Septima Map er vores simpleste kortløsning, men har du brug for noget mere, kan vi sagtens hjælpe dig.

Septima Widget bygger på samme lette tilgang og indeholder blandet andet:

Læs mere om Septima Widget