Septima Ruteoptimering

Med Septima Ruteoptimering kan du finde besparelsespotentialer på transportopgaver.

Befordring af elever til specialundervisning koster de danske kommuner næsten 1 milliard kroner årligt, og samlet anvender kommuner og regioner 3.9 milliarder på kørsel.

Skanderborg Kommune bruger - som så mange andre kommuner - betydelige ressourcer på transport af børn med særlige behov. Derfor har Skanderborg Kommune valgt at anvende Septima Ruteoptimering til at “spare kilometer” inden for dette område.

Med Septima Ruteoptimering får planlæggerne et nemt og hurtigt værktøj, der kan være med til at finde besparelsesmuligheder. Septima Ruteoptimering kan anvendes til en lang række formål - for eksempel:

  • Tilsynsopgaver
  • Udbringninger
  • Planlægning af befordring

I første omgang er det børne- og ungeforvaltningen i kommunen, der tager systemet i brug, men da det er webbaseret, vil det kunne anvendes inden for en lang række andre områder.

Septima Ruteoptimering kan levers som modul til Spatial Suite eller som en webløsning baseret på Open Layers eller Leaflet. Desuden har vi udviklet et plugin til QGIS.

Ønsker du at integrere Septima Ruteoptimering i andre systemer, er det også muligt. Kontakt os, og vi finder den rigtige løsning.

Septima Ruteoptimering