Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Formål

Vores websites anvender blandt andet cookies til følgende formål:

  • Trafikmåling
  • Brugerindstillinger på siden

Cookies

Vores hjemmesider anvender cookies i henhold til de ovenstående formål. En cookie er en stump tekst, der lagres i din internetbrowser for at kunne gemme data på din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder - de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies

Ønsker du at slette de cookies, som vores hjemmesider har lagt på din computer, kan du læse her, hvordan du gør: minecookies.org/cookiehandtering.

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem helt, også det kan du læse mere om her: minecookies.org/cookiehandtering.

Version: 7. maj 2018

Persondatapolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?

Septima P/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Septima P/S
Frederiksberggade 19, 2. sal
1459 København K

CVR-nr.: 34900841
Telefon: 72300672
E-mailadresse: kontakt@septima.dk

Formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Når du bruger vores hjemmeside og services, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Formål: Teknisk leverance af services og logning.
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: IP-adresser, webforespørgsler og emailadresser.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Dit samtykke: Ved brug af vores hjemmesider og services - eller tilmelding til vores nyhedsbreve - overdrager du selv dine oplysninger til os.
  • Vores behov for at beskytte vitale interesser: din IP-adresse logges, således at vi kan spore og påvise eventuelle indbrud i vores datasystemer (logning).

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • IP-adressen er en slags “telefonnummer” på internettet, og når du sender en webforespørgsel til en af vores services, giver du os samtidig din IP-adresse, så vores servere kan levere svaret på din forespørgsel. Du kan teknisk ikke benytte internettet uden at overdrage oplysninger om webforespørgsel og IP-adresse.
  • Emailadresser behandles i det omfang, du selv oplyser os dem, fx. til vores nyhedsbrev.

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger i indtil seks måneder.

Hvis du ansøger om et job hos os, behandles følgende personoplysninger:

  • Formål: Vurdering af ansøgeren
  • Hvilke typer personoplysninger behandler vi: CV, ansøgning og evt. referencer.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

  • Dit samtykke: Ved din ansøgning overdrager du selv dine oplysninger til os.

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

  • Som udgangspunkt behandler vi alene oplysninger leveret af dig selv som ansøger.
  • Vi orienterer os også i offentligt tilgængelige kilder til information om dig, som fx. LinkedIn.

Opbevaring af dine personoplysninger:

  • Vi opbevarer som udgangspunkt dine personoplysninger i indtil seks måneder.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Vi kræver, at du kan dokumentere din identitet.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Version: 6. maj 2018