nyhed 10.08.2020

Kursuskalenderen for efteråret er klar!

Skal du igang med at bruge QGIS, så er vores introduktionskursus et godt sted at starte. Dette kursus afholdes både som et online kursus og som et fysisk kursus i København.

Er du allerede i gang med QGIS, men ønsker mere erfaring med programmet, så skal du deltage på vores videregående QGIS-kursus, der bygger oven på vores introduktionskursus. Er du interesseret i mere viden om analysedelen i QGIS, så er det vores avancerede QGIS-kursus, som du skal deltage i.

Vi har også korte, koncentrerede online QGIS-kurser i specifikke emner (bl.a. digitalisering, layouts, labels, formidling og udtryk). Vi afholdt en række af disse kurser i foråret, hvor deltagernes kursusevaluering var meget positiv både mht. indhold og format. Det var herudover let at afsætte tid til deltagelse i et kort kursus uden transporttid, og godt at deltagerne i ro og mag kunne løse opgaverne selvstændigt inden opfølgningssessionen.

Geografiske data er oplagte at gemme i databaser, og håndtere og analysere ved hjælp af sql. Er du interesseret i at lære mere om dette, så holder vi kursus om hhv. PostgreSQL/PostGIS og MSSQL.

Læs mere om kurserne.