Skal du igang med at bruge QGIS, så er vores introduktionskursus et godt sted at starte. Dette kursus afholdes både som et online kursus og som et fysisk kursus i København.

Er du allerede i gang med QGIS, men ønsker mere erfaring med programmet, så skal du deltage på vores videregående QGIS-kursus, der bygger oven på vores introduktionskursus. Er du interesseret i mere viden om analysedelen i QGIS, så er det vores avancerede QGIS-kursus, som du skal deltage i.

Vi har også korte, koncentrerede online QGIS-kurser i specifikke emner (bl.a. digitalisering, layouts, labels, formidling og udtryk). Vi afholdt en række af disse kurser i foråret, hvor deltagernes kursusevaluering var meget positiv både mht. indhold og format. Det var herudover let at afsætte tid til deltagelse i et kort kursus uden transporttid, og godt at deltagerne i ro og mag kunne løse opgaverne selvstændigt inden opfølgningssessionen.

Geografiske data er oplagte at gemme i databaser, og håndtere og analysere ved hjælp af sql. Er du interesseret i at lære mere om dette, så holder vi kursus om hhv. PostgreSQL/PostGIS og MSSQL.

Læs mere om kurserne.