Septima Map Services

produkt

Septima Rute Service

Vi beregner den hurtigste rute fra A til B

Og du vælger selv om transportformen skal være bil, cykel, gang eller med offentlig transport

Septima Rute Service er et API til beregning af ruter. Vi benytter et landsdækkende vejnet til at beregne den hurtigste rute. Ruten kan vises på kort og vi har også en kørselsvejledning klar. Septimas ruteservices kan tilmed kombinere forskellige transportformer - også kendt som multimodel-ruteberegning - fx cykel og tog/bus. Til kollektiv transport benytter vi de digitale køreplaner og standsningssteder fra Rejseplanen.

Hurtigste rute

Cykel, gang, bus, bil eller tog

Vores ruteservice består af et API, der kan beregne den hurtigste rute ud fra en køretøjsprofil. Vi har standardprofiler til bil, lastbiler/busser, cykler mv. Og vi kan oprette særlige profiler hvis der er behov. Ud over ruten, der kan vises på et kort, laver vi også en kørselsvejledning

Find nærmeste

Hvor er den nærmeste...

Vi kan hurtigt give en liste over de nærmeste skoler, institutioner eller andre interessepunkter. Udgangspunktet kan være dine egne punkter eller vores store samling af interessepunkter. Og det er naturligvis mulig at få vist de fundne punkter på et kort - både med og uden visning af ruten.

Isochroner

Hvor langt kan jeg nå

Hvor langt kan du nå med bil på 10 min eller hvor mange arbejdspladser ligger inden for 45 min med kollektiv transport mandag morgen? Det er spørgsmål man kan få svar på med Septimas Isochron-service. Som vores andre rutetjenester kan du selv vælge transportform

API

Få ruter og afstande i egne systemer

Som de andre services i Septima Map Services består vores ruteservice af et API der gør det muligt at integrere ruteberegning, isochroner, ruteoptimering mv. i egne applikationer og løsninger. Flere kommuner og virksomheder anvender ruteservices fra os til f.eks. kørselsgodtørelse eller disponering af ressourcer.

Mange til mange

Vi hjælper med de store ruteberegninger

Har du behov for at lave mange ruteberegninger har vi også stor erfaring og kan hjælpe. Vi har eksempler på kunder, der har fået beregnet op mod 50 milioner ruter hos os. En sådan opgave løses med vores super hurtige og effektive setup.