Har du brug for let adgang til Tingbogsoplysninger, så skal du deltage i Septimas og Geopartner Landinspektørers fælles gratis online event:

Onsdag d. 26. januar 2022 kl. 15.00 - 16.00

På dette event, som henvender sig til kommuner, forsyninger, styrelser og private virksomheder der arbejder professionelt med ejendomsdata - vil vi vise, hvordan du via OneDoor kan få let adgang til Tingbogsoplysninger i webbrowser, spatial suite eller i GIS-programmerne QGIS og ArcGIS Pro, samt hvordan du kan bruge Databox til distribution af ajourførte grunddata i eget miljø.

Tingbogsoplysningerne kommer fra Geopartners TL Connect. Du kan læse mere om samarbejdet mellem Septima og Geopartner Landinspektører her

TL Connect

TL Connect giver dig et komplet og opdateret overblik over tinglysninger på alle ejendomme – det er tilgængeligt for alle brugere, og det bliver dagligt ajourført helt automatisk

Du kan læse mere om TL Connect på Geopartners hjemmeside.

OneDoor med integration til TL Connect

OneDoor er til brugeren, der skal have overblik over alle ejendomsoplysninger for en enkelte ejendom. OneDoor findes både som et internetbaseret produkt, og kan integreres i Spatial Suite, QGIS og ArcGIS Pro. OneDoor giver desuden adgang til en vifte af offentlige data, og kan desuden konfigureres til at præsentere jeres egne data fra fagsystemer eller ESDH mm.

Du kan læse mere om OneDoor her.

Databox med integration til TL Connect

Databox er til distribution af ajourførte grunddata i egent miljø. Anvendes til egen forvaltning af beslutningsgrundlag i eget produktionssystem – løsningen er et standard databaseprodukt og kan anvendes i samspil med egne data til f.eks. sagsbehandlersystemer, geografiske systemer (GIS), Business Intelligence (BI), mm.

Du kan læse mere om Databox her.

Program

Mere information om programmet kommer.

Tilmelding

Tilmeld dig inden tirsdag d. 25. januar 2022. Ved udfyldelse accepterer du vores privatlivspolitik

Du vil inden afholdelsen af webinaret modtage en mail med link til webinaret, der afholdes via Microsoft Teams.

Skriv til Bo Overgaard fra Septima på bo@septima.dk eller til Lars Klint fra Geopartner på lkm@geopartner.dk, hvis du vil høre mere.