Septima og Geopartner indgår samarbejde inden for distribution og adgang til ejendomsdata for forsyninger, offentlige- og private virksomheder. Værdien ligger i den komplette adgang til data og løsninger, der er baseret på moderne, digitale teknologier til særdeles attraktive vilkår og priser.

Samarbejdet består i, at Geopartner stiller tingbogsoplysninger til rådighed gennem Septimas produkter OneDoor og DataBox. Samlet dækker produkterne det komplette behov for ejendomsoplysninger fra de danske registre for langt de fleste.

Attraktive og konkurrencedygtige løsninger

Samarbejdet mellem Geopartner og Septima betyder, ifølge GIS-konsulent ved Geopartner Lars Klindt, at man kan levere hele paletten af ejendomsdata til brugerne inden for de private- og offentlige sektorer. Samarbejdet præsenteres i form af en skræddersyet løsning til et årligt fast abonnement, indeholdende drift, support og hotline.

Lars Klindt har da også store forventninger til samarbejdet: ”Vi forventer at kunne supplere hinanden og levere stærke løsninger, der funktionelt er på niveau med de tidligere løsninger i markedet, men til en helt anden pris for kunden” fortæller han.

Også direktør for Septima, Bo Overgaard, er positiv over for mulighederne i samarbejdet og forklarer: ”Vi har arbejdet med grunddata lige siden, vi etablerede Septima og oplever flere og flere kunder, der efterspørger en moderne grunddatasistrubution med stærke koncepter for sporbarhed og anvendelighed. Samarbejdet med Geopartner betyder, at vi nu kan tilbyde den fulde pakke af grunddata inklusiv ajourførte tingbogsoplysninger”

Han fortsætter: ”Det danske grunddataprogram og den nye fællesoffentlige datafordeler kalder på nytænkning både i forhold til teknologi og brugergrænseflade. Septima har et indgående kendskab til grunddata og et stærkt fokus på udviklingen af brugervenlige og let tilgængelige webløsninger. Sammen med Geopartner kan vi nu tilbyde den fulde pakke med Tingbogens oplysninger tilmed til attraktive priser. Vores fordel er at vi ikke slæber rundt med gårdagens teknologi, men bygger på moderne koncepter og standard teknologi”

To løsningsmodeller – mange datakilder.

Moderne danske kommuner, styrelser og virksomheder, der er vant til at arbejde med datadrevne beslutningsgrundlag, ved godt, at ’oplysninger ligger i data – og viden ligger i fortolkningen af data’. Men nu er det jo ikke alle, der er lige vant til at arbejde med data, så derfor findes der to løsninger, som dækker alle behov:

  • Septima OneDoor inkl. integration til TL Connect - til brugeren, der skal have overblik over alle ejendomsoplysninger for en enkelte ejendom – løsningen er et internetbaseret produkt og kræver ikke specialistviden om opsætning af data. OneDoor kan let integreres med egne data og systemer.
  • Septima DataBox med integration til TL Connect - til distribution af ajourførte grunddata i egent miljø. Anvendes til egen forvaltning af beslutningsgrundlag i eget produktionssystem – løsningen er et standard databaseprodukt og kan anvendes i samspil med egne data til f.eks. sagsbehandlersystemer, geografiske systemer (GIS), Business Intelligence (BI), mm.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en komplet ejendomsdataløsning, så kontakt Lars Klindt fra Geopartner på lkm@geopartner.dk / 2858 1660 eller Bo Overgaard far Septima på bo@septima.dk / 9132 6940.